woensdag 13 juli 2011

Vertrek

Dit bericht schrijven we vanuit Nieuw Zeeland, waar we gisterenavond aankwamen.  Wat een afscheid hebben we gehad.  Vermoeiend maar wel heel mooi!  Floor heeft haar verjaardag al gevierd door een 'ik hou van holland" spel en bbq met de hele klas, op de warmste dag van het jaar.  Bas is met zijn beste vriend Jonah naar de Apenheul geweest en Anne met haar beste vriendin naar de Indianentoren (Juliana toren). 

Anneke, John, Marieke en Lena kwamen gezellig afscheid nemen.  Lekker BBQ-en met Ingrid, Ed, Yvonne en Mark. Nogmaals bij het Heimwee gegeten, nu met Harry en Jos, Lex en Judith en wederom erg lekker. Bij Harmjan, Hillie, Bas en Tim lekker eten, en met Marcel, Mieke, Tijn, Maartje en Roel bij de Mexicaan in Nijmegen.  En ondertussen allen inpakken, organiseren en spullen die niet mee gaan verkopen.  Door deze hectiek moesten we zelfs afspraken afzeggen, helaas.  Gelukkig niet het heerlijke samenzijn met Judith, Lex, Robin en Nienke.
De laatste week was tevens de laatste schoolweek, met afscheid van de klas, en de prachtige musical en eindfeest van Floor.  Tegenlijkertijd stonden de verhuizers bij ons in te pakken.  Alles is in dozen gegaan, tot de fietsen aan toe. 
Op vrijdag kwam uiteindelijk een enorme zee container de straat in om alles in te zetten. Uiteindelijk zat deze container ook behoorlijk vol en is vertrokken richting Rotterdam.  Lekker BBQ-en bij Rene en Julka, nakletsen met Katja en de laatste nacht in een leeg huis, op matjes van Katja.  En het afscheid ging ook op zaterdag gewoon weer door met afscheid van de kinderen van Floor's klas, inclusief ouders.  Harry en Jos brachten ons naar And, waar Bas en Anne al waren, en met de trein naar schiphol voor ons laatste nachtje in een hotel.

En dan natuurlijk het echte afscheid, heeel veel mensen die op Schiphol stonden om ons emotioneel uit te zwaaien (zie foto's). De tranen lopen wederom over de wangen als ik dit zit op te typen.  En dan is het echt zo ver, klaar voor het grote avontuur!!

1 reacties:

martijnvamvuuren zei

Lieve Floor, Bas, Anne, Kitty en Roelans.

Wat leuk om op deze manier op de hoogte te blijven van alle avonturen.
goed te lezen dat jullie veilig zijn aangekomen.
In vond de laatste week met groep 8 een bijzondere week. Zeker de musical was een groot succes en het feest op donderdag natuurlijk.
Nogmaals, heeeeel veel plezier en succes in het verre nieuwzeeland.

Ik blijf graag op de hoogte.

Groetjes, meester Martijn van groep 8